Ще не кінець: Музичук зіграла четверту партію в фіналі Чемпіонату світу з шахів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ще не кінець: Музичук зіграла четверту партію в фіналі Чемпіонату світу з шахів

Ще не кінець: Музичук зіграла четверту партію в фіналі Чемпіонату світу з шахів
Джерело:  online.ua

У Тегерані відбулася четверта партія фіналу Чемпіонату світу з класичних шахів між українкою Анною Музичук та китаянкою Жонг Тань.
Як повідомляє ONLINE.UA, четверта партія закінчилася внічию.
Дивіться: Му зичук - Тань: хронологія четвертої партії
Музичук і Тань грали без ризику, погодившись на нічию і подальшу боротьбу на тай-брейку. Нічия зафіксована після 24-го ходу Жонг, що грала сьогодні білими фігурами.
Тепер переможниця Чемпіонату світу визначиться на тай-брейку.
Тай-брейк почнеться двома швидкими партіями з контролем часу 25 хв + 10 секунд за хід. Якщо буде нічия, то буде зіграно дві швидких партії з контролем часу 10 хв + 10 секунд за хід. Далі буде дві бліц-партії з контролем часу 5 хв + 3 секунди за хід.
Якщо ж і бліц не з'ясує переможця, то нас чекає армагеддон. У цій партії білі отримують на одну хвилину більше, але якщо партія закінчується внічию, то перемагає шахістка, яка грала чорними.
Право вибору кольору фігур буде визначено жеребкуванням.
Нагадаємо, що в грудні Анна Музичук виграла два чемпіонати світу. Спершу українка завоювала "золото" на чемпіонаті світу зі швидких шахів, потім вирвала перемогу на турнірі з блі цу.

ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З КЛАСИЧНИХ ШАХІВ
Жінки
Фінал. партія №4

Жонг ТАНЬ (Китай) - Анна МУЗИЧУК (Україна) - 0,5: 0,5



Рахунок матчу - 2:2


1 партія:  Музичук - Тань - 0,5:0,5

2 партія:  Тань - Музичук - 1:0

3 партія:  Музичук - Тань - 1:0

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?