Ще не пізно все змінити: культовий американський режисер Лінч звернувся до Трампа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще не пізно все змінити: культовий американський режисер Лінч звернувся до Трампа

Ще не пізно все змінити: культовий американський режисер Лінч звернувся до Трампа
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський режисер Девід Лінч закликав американського лідера Дональда Трампа змінити свою політичну стратегію і припинити "сіяти страждання та розбрат в суспільстві".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Окрім того, режисер пояснив президенту США суть свого "компліменту" на його адресу.

Так, декілька днів тому Лінч заявив, що Трамп може "піти як один з найбільших президентів в історії". Глава Білого дому навіть ретвітнув статтю з таким заголовком і зачитав цитату на одному з недавніх світських заходів.

Проте пізніше режисер пояснив, що сенс цитати Трамп трактував неправильно. Лінч додав, що зараз глава США сіє страждання і розбрат у суспільстві.

"На жаль, якщо ви продовжите в тому ж дусі, шансу піти як найвеличніший президент у вас не буде. Ще не пізно розвернути корабель. Направити його на загальне бажання світлого майбутнього. Ви зможете об'єднати країну. І ваша душа заспіває", - заявив Лінч.

Окрім того, він закликав Трампа поводитися з людьми так само, як він хотів би, щоб з ним поводилися вони.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Трамп жбурляв Меркель цукерки на саміті G7.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?