Ще нічого не вирішив - Путін шокував світ новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Ще нічого не вирішив - Путін шокував світ новою заявою

Ще нічого не вирішив - Путін шокував світ новою заявою
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін здивуваВ міжнародну спільноту та звичайних росіян новою цинічною заявою - він наголосив, що наразі не відкидає варіант, що буде знову балотуватиметься на пост глави держави, якщо відповідні зміни до Конституції будуть прийняті. За словами глави РФ, остаточне рішення він поки не ухвалив, тому говорит про щось офіційно наразі зарано.Свою позицію російський президент озвучив у документальному фільмі "Росія. Кремль. Путін" телеканалу "Росія 1". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Я не відкидаю можливості, якщо це виникне в Конституції, балотуватися. Там видно буде... Я для себе ще нічого не вирішив", - заявив Володимир Путін.

Представники ЗМІ попросили главу РФ прокоментувати поправку до Конституції, яка дозволяє йому знову висувати свою кандидатуру на вибори.

"Якщо цього не буде, років через два, а я знаю це з власного досвіду, замість нормальної ритмічної роботи на дуже багатьох рівнях влади почнеться нишпорення очима в пошуках можливих наступників... Працювати треба, а не наступників шукати", - додав очільник Кремля.

Варто звернути увагу на те, що загальноросійське голосування щодо поправок до Конституції призначено на 1 липня, але фактично буде йти протягом семи днів з 25 червня по 1 липня.

Прості росіяни в соціальних мережах вже активно коментують нову заяву від Володимира Путіна.

"Я просто в шоці! Він ще не вирішив?! Ми схожі всі на дурнів, чи що?!; Для кого він це все говорить? Думає, що хтось в це вірить?; просто абсурд - що тут ще скажеш; президент з почуттям гумору; коли він уже заспокоїться? хоча... після Путіна буде просто нова версія Путіна, тому марне надіятися,що щось колись зміниться; і сміх, і гріх; життя минає - нічого не змінюється", - скражаться користувачі мережі в коментарях до новини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий політолог та журналіст Віталій Портников звернув увагу на те, що глава РІ Володимир Путін у своїй статті для американського журналу The National Interest знову закликає до проведення зустрічі лідерів 5 держав – постійних членів Ради Безпеки ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?