Ще один агент Кремля спалився: мережу розбурхала новина про французького "друга" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Ще один агент Кремля спалився: мережу розбурхала новина про французького "друга" Путіна

Ще один агент Кремля спалився: мережу розбурхала новина про французького "друга" Путіна

Кандидат в президенти Франції Франсуа Фійон офіційно звинувачений в розкраданні коштів держбюджету.


Інформацію про це підтвердили адвокати політика і прокуратура, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду", що цитує видання Le Canard.


Читайте також: Францію розбурхав арешт дружини "путінського друга"


Фійон звинувачується в організації та співучасті в розкраданні державних коштів, причому звинувачення були пред'явлені йому на добу раніше запланованого.


"Звинувачення були висунуті на слуханні у вівторок вранці (14 березня - ред.) з метою забезпечення спокою", - пояснив адвокат Антонін Леві.


У мережі прокоментували висунуті Фійону звинувачення. Так, екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко написав: "Фійон вже не гравець. На відміну від нас у них корупція означає кінець політичної кар'єри. А ми до сих пір тільки імітуємо".



Політтехнолог Олексій Голобуцький: "Ще один агент Кремля спалився)) ще й сяде)".



Відзначимо, що 31 січня з'явилася інформація про те, що дружина Франсуа Фійона і двоє його дітей за роботу на державній службі отримали майже мільйон євро, після чого французька прокуратура почала розслідування.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  була заарештована дружина Франсуа Фійона Пенелопа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?