Ще один кандидат в президенти знявся з виборів - відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ще один кандидат в президенти знявся з виборів - відео

Ще один кандидат в президенти знявся з виборів - відео
Джерело:  online.ua

Кандидат на посаду президента від партії "Сила людей" Дмитро Гнап також знімає свою кандидатуру. Про це він повідомив у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Я обіцяв зняти свою кандидатуру, якщо буде обраний єдиний кандидат від демократичних сил. Я підтверджую свою обіцянку і готовий також знятися на користь Анатолія Гриценко", - сказав Гнап.

Як відомо, колишнього журналіста Дмитра Гнапа висунула в президенти партія "Сила людей".Напередодні реєстрації у кандидати в президенти навколо Дмитра Гнапа розгорівся скандал щодо 9 тисяч євро, які той нібито привласнив собі.Гнап запевнив, що скоро перерахує ці гроші журналістам. Коментуючи скандал, він заявив, що не збирається знімати свою кандидатуру з виборів.

Нагадаємо, кандидат у президенти Андрій Садовий вирішив відмовитися від участі у виборах.Про це він сказав на брифінгу 1 березня.

"Я прийняв рішення – я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента і оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценко", — повідомив Садовий.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у штабі кандидата в президенти Петра Порошенка заявили, що не бояться об’єднання Андрія Садового з Анатолієм Гриценком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?