Ще один "ляпас" особисто Путіну: стало відомо про нову перемогу України
Категорія
Політика
Дата публікації

Ще один "ляпас" особисто Путіну: стало відомо про нову перемогу України

Ще один "ляпас" особисто Путіну: стало відомо про нову перемогу України
Джерело:  online.ua

У Європарламенті виступили за позбавлення Росії статусу стратегічного партнера Євросоюзу. Якщо це рішення буде прийнято, то воно стане одним з найважливіших зовнішньополітичних досягнень України і стане ще одним "ляпасом" особисто Путіну.

Про це написав блогер і політичний експерт Олексій Голобуцький в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Комісія Європарламенту із закордонних справ підтримала доповідь латвійської депутатки Сандри Калнієте про те, що Росія більше не може вважатися стратегічним партнером ЄС. Латвійська депутатка заявила, що необхідно посилювати санкції проти Росії, поки РФ не припинить окупацію Криму та інші види зовнішньої агресії", - пише Голубицький.

Це, на думку експерта, потужний сигнал солідарності Європи з Україною перед обличчям російської окупації. Голубицький підкреслює, що Україна останні п'ять років посилено працює над посиленням антиросійських санкцій, які занурять РФ в глибоку ізоляцію. Він упевнений, що якщо Росія втратить статус стратегічного партнера Євросоюзу, то це стане гучною перемогою України на зовнішньополітичному фронті.

Нагадаємо, в Європарламенті визнали, що Росія - більше не стратегічний партнер Євросоюзу. Депутати одноголосно підтримали відповідну доповідь латвійської колеги Сандри Калнієте на засіданні комітету у закордонних справах. Європарламентарі підкреслили, що поки Росія окупує Україну, для співпраці з нею залишається мало місця.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ЄС обговорюють можливість введення нових "справжніх" антиросійських санкцій за агресію на Азові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?