Ще один російський противник Путіна проколовся з Кримом: соцмережі обурені
Категорія
Політика
Дата публікації

Ще один російський противник Путіна проколовся з Кримом: соцмережі обурені

Ще один російський противник Путіна проколовся з Кримом: соцмережі обурені
Джерело:  Дощ

Російський опозиційний політик і правозахисник Лев Шлосберг заявив, що в майбутньому окупований Крим, можливо, буде територією спільного управління України і РФ.


Про це він заявив в інтерв'ю "Дождю", повідомляє ONLINE.UA.


Читайте також: Є така штука - бумеранг: в мережі яскраво показали помилку кримських фанатів Путіна


"Що стосується дій сьогодні, то сьогодні Крим і Севастополь є суб'єктами Російської Федерації. Там більшість людей - громадяни Росії, хоча багато хто з них зберігаює українські паспорти. Що хочуть жителі Криму і Севастополя? Вони хочуть спокійно і добре жити. Відповідальність і Росії, і України, і наддержавних інститутів полягає в тому, щоб знайти такий спосіб вирішення кримської проблеми, який відновив би законність в Криму ...Те, що говорить партія, і те, що я повністю підтримую - нам необхідно визнати існування кримської проблеми ...Визнання існування цієї проблеми означає те, що її потрібно вирішувати. які будуть знайдені способи вирішення цієї проблеми, можуть вирішити тільки Україна, Росія, можливо, ОБСЄ, ООН, ще якісь інститути, які приєднаються до цієї ситуації. можливо, це буде територія спільного управління. Можливо, це буде територія унікальних прав двох держав, що не порушують права ", - заявив Шлосберг.


Соцмережі обурені гучними словами російського політика.


"Злодій, коли притиснуло, пропонує не повернути вкрадене, а "розпоряджатися ним спільно з господарем". Росліберал закінчується там, де починається UA", - сказано в повідомленні "ІнфоВійська України" в соцмережі Twitter.





Як повідомляв ONLINE.UA,  російський опозиційний політик Михайло Ходорковський заявив, що жителі України готові піти на компроміс з Росією у питанні анексованого Криму, чим викликав гнів українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?