Ще один українець отримав великий тюремний строк у Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Ще один українець отримав великий тюремний строк у Росії

Ще один українець отримав великий тюремний строк у Росії

У Ростовській області Росії Тарасовський райсуд оголосив вирок громадянину України Сергію Литвинову, який отримав 8,5 років колонії.

Про це заявила прес-секретарь суда Наталя Панічкіна, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Интерфакс".

"Суд приговорив С. Литвинова до 8 років і 6 місяців колонії суворого режиму", - сказала Панічкіна.


У свою чергу, захисники Литвинова мають намір оскаржити рішення суду — апеляційна скарга після розгляду у Ростовському обласному суді буде спрямована до Європейского суду з прав людини.

За версією російського слідства, влітку 2014 року Литвинов, за попереднім зговором з двома представниками силових структур України, що проводять антитерористичну операцію на Донбасі, скоїв розбійний напад із автоматом Калашникова на громадянина Росії.

Прокуратура РФ просила для українця 9 років колонії.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, у Росії українська льотчиця і народний депутат  Надія Савченко була засуджена до 22 років  позбавлення волі, режисер  Олег Сєнцов отримав 20 років колонії суворого жериму, а кримський активіст Микола Кольченко — 10 років  суворого режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?