Ще одна американська суперзірка погодилася зіграти в новому фільмі Тарантіно
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще одна американська суперзірка погодилася зіграти в новому фільмі Тарантіно

Ще одна американська суперзірка погодилася зіграти в новому фільмі Тарантіно
Джерело:  online.ua

Відомий американський актор Аль Пачіно погодився зіграти в новому фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hollywood Reporter.

Варто зазначити, що до зіркової команди вже приєдналися Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо і Марго Роббі.

"Роббі постане в картині в образі дружини Романа Поланскі Шерон Тейт, по-звірячому вбитої послідовниками Чарльза Менсона. Дія картини відбуватиметься в Лос-Анджелесі 1969 року. Головний герой Рик Далтон (Леонардо Ді Капріо), екс-зірка вестернів, і його дублер Кліфф Бут (Бред Пітт) намагаються залишитися на плаву, в той час, як Голлівуд стрімко змінюється", - сказано в повідомленні.

Сам Квентін Тарантіно підкреслив, що дуже радий розповісти цю історію про Лос-Анджелес і Голлівуд, якого більше не існує.

За попередньою інформацією, новий фільм вийде на екрани в серпні 2019 року, тобто, через чотири роки після виходу останнього фільму Тарантіно - «Огидної вісімки».

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Квентін Тарантіно заявив, що йде зі світу кіно. У його планах зняти дві картини, після чого він зав’яже з режисерською кар’єрою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?