Ще одна країна виступила проти РФ та підтримала Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Ще одна країна виступила проти РФ та підтримала Україну

Ще одна країна виступила проти РФ та підтримала Україну
Джерело:  online.ua

Естонія виступає за додаткові санкції у зв'язку з захопленням Росією українських суден у Чорному морі. Про це заявив прем'єр-міністр Юрі Ратас, передає ONLINE.UA з посиланням на ERR.

"Естонія вважає правильними додаткові санкції. Держави, які вважають правильним розширення санкцій, і Естонія, звичайно, готові до проведення дискусії з цього питання. Але чи будуть вони розширені - зараз говорити рано", - сказав він.

На його думку, нові санкції необхідно спрямувати на конкретних осіб.

"Питання в тому, чи є можливість, щоб це дійсно були реальні особи. Співробітники зовнішньополітичної служби працюють, щоб це з'ясувати. Але рано говорити, чи підтримують це всі 28 держав", - сказав Ратас.

Нагадаємо, що Україна пропонує ЄС запровадити персональні санкції проти російських військових, які брали участь в актах агресії проти України, обмежити можливості російських азовських портів та інші.

Як повідомляв ONLINE.UA,  українська делегація в Комітеті з безпеки на морі Міжнародної морської організації (ІМО) висловила категоричний протест Російській Федерації  у зв’язку зі збройним нападом та захопленням у полон трьох українських військових катерів і членів їхніх екіпажів у районі Керченської протоки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?