Ще одна учасниця Євробачення присвятила пісню кримським татарам: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще одна учасниця Євробачення присвятила пісню кримським татарам: опубліковано відео

Ще одна учасниця Євробачення присвятила пісню кримським татарам: опубліковано відео
Джерело:  Табоїд

Відома співачка, заслужена артистка Автономної Республіки Крим, представниця України на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2013 і е кс-народний депутат Злата Огнєвіч вшанувала пам'ять жертв депортації кримськотатарського народу, виконавши на своєму концерті в Дніпропетровську пісню "Гей, Гузель Кирим".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал КП в Україні.
"Сьогодні - День депортації кримських татар... Я виросла в Криму і знаю багато особистих історій, сімейних драм, пов'язаних з депортацією! І я бачу, що в усі часи величезна сила любові до Батьківщини, до свого коріння, допомагає триматися разом кримським татарам. Знайте, брати, що ми, українці, з вами! Цю кримськотатарську пісню я часто чула в дитинстві і вирішила виконати так, як відчуваю цю історію... Вона прекрасна і трагічна, про втрачену батьківщину і розбиті долі тисяч людей", - написала Злата Огнєвіч на своїй сторінці в Facebook.


Відзначимо, Злата Огнєвіч, яка представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення в 2013 році, зайняла почесне третє місце.
Нагадаємо, в 2016 році на Євробаченні перемогла українська співачка Джамала з піснею "1944" про депортацію кримських татар.
Як повідомляв ONLINE.UA, Джамала поділилася враженнями від пісенного конкурсу Євробачення-2016 і розповіла, що сьогодні, 18 травня, в день пам'яті жертв депортації кримських татар буде зі своїм народом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?