Ще одна важлива людина з команди Трампа зробила неприємні для Росії заяви
Категорія
Світ
Дата публікації

Ще одна важлива людина з команди Трампа зробила неприємні для Росії заяви

Ще одна важлива людина з команди Трампа зробила неприємні для Росії заяви

Кандидат обраного президента США  Дональда Трампа  на посаду директора Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Майк Помпео заявив, що Росія створює загрози для України та Європи, але не для терористичного угрупування ІДІЛ, проти якого нібито бореться в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.
Таку заяву Помпео зробив на слуханні в комітеті з питань розвідки Сенату, який розглядає його кандидатуру на пост глави ЦРУ.
«Росія почала агресивно затверджуватися в світі, увірвавшись в Україну і окупувавши (її територію), погрожуючи Європі і при цьому не роблячи майже нічого, щоб допомогти знищенню «Ісламської держави», - сказав він.
Читайте також: Трамп оголосив про ще одне гучне призначення
Помпео додав, що згоден з оцінкою спецслужб США, що саме Росія стоїть за кібератаками, метою яких було бажання Кремля вплинути на президентські вибори в США.
За його словами, він був присутній на зустрічі Трампа з головними представниками спецслужб США, які знайомили обраного президента з доповіддю про хакерські атаки, і вважає, що ця доповідь є «якісним аналітичним продуктом».
Як повідомляв ONLINE.UA,  кандидат на пост секретаря департаменту оборони США, генерал у відставці Джеймс Меттіс заявив, що президент Росії Володимир Путін намагається зруйнувати НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?