Ще одна зірка звинуватила Вайнштейна у зґвалтуванні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще одна зірка звинуватила Вайнштейна у зґвалтуванні

Ще одна зірка звинуватила Вайнштейна у зґвалтуванні
Джерело:  online.ua

Відома німецька акторка Емма Ломан приєдналася до позову проти скандального продюсера Гарві Вайнштейна. Зірка стверджує, що чоловік зґвалтував її під час Каннського кінофестивалю 2006 року, передає ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Вказано, що скарга від німецької акторки надійшла до суду нещодавно. У ній зазначено, що Ломан познайомилася з продюсером декількома роками раніше, а в 2006 він запросив її в Канни.

"Жінка спершу не прийняла запрошення, але помічник Вайнштейна дзвонив їй по 30 разів на день. За словами Ломан, чоловік заманив її у свій номер і там поглумився над нею. Після цього продюсер пригрозив актрисі, що зіпсує її кар'єру.Тільки після декількох аналогічних звинувачень на адресу Вайнштейна Ломан "відчула себе в безпеці" і розповіла про зґвалтування", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Вайнштейна звільнили під заставу у мільйон доларів після того, як він сам здався поліції. В цілому більш 70 жінок з жовтня 2017 року звинуватили продюсера в сексуальних домаганнях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Disney припиняє співпрацю над проектами з Гарві Вайнштейном через скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?