Ще одній російській співачці заборонили в'їзд в Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще одній російській співачці заборонили в'їзд в Україну

Ще одній російській співачці заборонили в'їзд в Україну
Джерело:  online.ua

Російській співачці вірменського походження Христині Саркісян, яка виступає в стилі R'n'B, Soul під псевдонімом Kristina Si, буде заборонено в'їжджати в Україну з-за виступу в окупованому Росією Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook уповноваженої президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірини Геращенко.


"Прикордонники інформують, що сьогодні під час відльоту на Мінськ і проходження пасажирського контролю було виявлено громадянку РФ, якусь Крістіну Саркісян, яка працює під псевдонімом KristinaSi, і недавно, в серпні, запалювала - виступала у вкраденому Криму, куди незаконно приїхала з Москви, чим порушила українське законодавство", - написала Геращенко.


Читайте також: Заборонити в'їзд в Україну можуть ще одній відомій співачці з Росії


"На цю безпринципну панночку складають протокол і їй буде заборонений в'їзд в Україну на кілька років. Прикордонники молодці, можуть, коли хочуть)", - додала політик.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Служба безпеки України заборонила в'їзд російській співачці Наташі Корольовій на термін в п'ять років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?