Що курять в ДНР? Розповідь бойовика про українських "кіборгів-зомбі" підірвала мережу
Категорія
Культура
Дата публікації

Що курять в ДНР? Розповідь бойовика про українських "кіборгів-зомбі" підірвала мережу

Що курять в ДНР? Розповідь бойовика про українських "кіборгів-зомбі" підірвала мережу
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над висловлюваннями відомого бойовика так званого ДНР Едуарда Басуріна про українських кіборгів у Донецькому аеропорту, які, за його словами, нібито під впливом психотропних засобів не падали від пострілів, а могли йти в атаку навіть без голови.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Історію, розказану Басуріним, жорстко висміяв український політтехнолог Олексій Голобуцький.

Читайте також: Суть "паспортів ДНР-ЛНР" жорстко висміяли одним фото
"Представник" оперативного командування ДНР "Едуард Басурін заявив, що бойовики зіткнулися з непереможними українськими військовими, які не гинуть від куль і йдуть в атаку навіть зі складними пораненнями".
"Так в інтерв'ю російському виданню Басурін повідомив: "Можна всю обойму випустити, а він йде на тебе. У повний зріст йдуть в атаку. Його вбиваєш - він йде. У нього стріляєш - він падає, встає, знову йде. Поки в голову не потрапиш або в серце. Може і без голови намагатися піднятися і йти". Мабуть, так обіс.ялись, що вже і придумати нічого не можуть)) Пі.дець все ближче і ближче...", - написав Голобуцький.


У мережі новина про одкровення Басуріна викликала вибух іронії.
Dima Bakov Яка то серйозна дурь стала рости на удобрених запоребриками землях
дамбаса
Oleksiy Nesterenko Вони проти ночі жеруть всяку погань, потім уві сні кошмари ввижаються
Vadym Panasenko постбояришникове










Як повідомляв ONLINE.UA, російський сатирик Віктор Шендерович висміяв письменника-пропагандиста Захара Прилєпіна, який вступив в ряди бойовиків ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?