Що може знищити світ за 30 хвилин - відповідь експертів
Категорія
Світ
Дата публікації

Що може знищити світ за 30 хвилин - відповідь експертів

Що може знищити світ за 30 хвилин - відповідь експертів
Джерело:  online.ua

Фахівці авторитетного видання National Interest заявили, що у світі існує п'ять видів підводних човнів, які здатні знищити світ за 30 хвилин, повідомляє ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що у рейтингу опинилися російські підводні човни проекту 955 Борей, підводні човни проекту 667БДРМ Дельфін і субмарини проекту 885М Ясень-М. Останні, за словами аналітиків, можуть дістатися східного узбережжя США на 2 тис. кілометрів і з цієї відстані вражати цілі аж до Великих озер.

З американських підводних човнів відзначені субмарини типу Огайо і нові підводні човни типу Колумбія.

Згідно з даними видання, всі вони або вже перебувають на озброєнні ВМФ Росії і ВМС США, або незабаром будуть введені в експлуатацію.

Нещодавно з'явилася інформація, яку офіційно поки не підтвердили, що після 2023 року буде розпочате будівництво серії підводних човнів проєкту 955А (Борей-А). Всього заплановано побудувати шість підводних човнів цього проєкту, які нестимуть службу на Північному та Тихоокеанському флотах. Після завершення цієї серії в бойовому складі ВМФ будуть знаходитись 14 нових стратегічних підводних човнів: 11 класу «Борей-А» та 3 — класу «Борей»

Раніше ЗМІ розповідали, що китайські військові провели з підводного човна випробувальний запуск балістичної ракети, здатної вразити ціль в будь-якій точці на території США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в окупованому Севастополі відбулася серйозна надзвичайна подія з російським підводним човном — він затонув разом з плавдоком. Причиною події став технічний стан ПД-16, який неможливо було відремонтувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?