Що насправді потрібно дарувати дітям? Нове відео Тайка Вайтіті про Різдво зворушило до сліз мільйони людей
Категорія
Культура
Дата публікації

Що насправді потрібно дарувати дітям? Нове відео Тайка Вайтіті про Різдво зворушило до сліз мільйони людей

Що насправді потрібно дарувати дітям? Нове відео Тайка Вайтіті про Різдво зворушило до сліз мільйони людей
Джерело:  online.ua

Напередодні Різдва і Нового року 2021 компанія Coca-Cola випустила святкову рекламу, відео якої зворушило до сліз мільйони людей з усього світу. У зворушливому ролику, який зняв новозеландський режисер, лауреат "Оскара" і BAFTA Тайка Вайтіті, автори показали історію доставки листа Санта-Клаусу з заповітним бажанням однієї дівчинки. Потужний посил відео дійсно пронизує прямо в серце - він закликає дарувати на Різдво дітям свою увагу і турботу, так як для них найважливіше, щоб близькі були поруч. Цей ролик з чарівною історією зібрав вже майже 3 млн переглядів в Youtube, повідомляє ONLINE.UA.

"У це Різдво даруйте те, що можете подарувати тільки ви, - неважливо, що це: телефонний дзвінок або повідомлення в месенджері. Проведіть час з тими, кого ви любите найбільше, - ось те, що робить це свято особливим. Де б ви не були, сподіваємося, ви проведете свято добре. З Різдвом! ", - йдеться в описі під відео.

За сюжетом в ролику розповідається цікава історія про чоловіка, який відправляється на роботу і отримує прохання дочки передати її лист Санта-Клаусу. Чоловіку доводиться подолати серйозні випробування, щоб доставити лист. Зрештою відповідальному батькові вдається дістатися до Північного полюса. Але по поверненню додому виявляється, що дочка просила у Санта-Клауса тільки те, щоб тато був на поруч з нею на Різдво.

"Тайка Вайтіті, ти змусив мене плакати вперше через рекламу; Цей рекламний ролик пронизав мене в саме серце, але в кінці я посміхнувся; Чудова реклама, але стає трохи сумно, враховуючи, що Сovid унеможливлює зустрічі багатьох сімей в цьому році; Краща реклама за останні роки; Емоції просто розривають зсередини ", - масово коментують зворушливий ролик користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, коли діти перестають вірити в Діда Мороза і Санта-Клауса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?