Що насправді потрібно для великої революції в росії — академік Української академії наук Віталій Луньов
Категорія
Україна
Дата публікації

Що насправді потрібно для великої революції в росії — академік Української академії наук Віталій Луньов

Що насправді потрібно для великої революції в росії — академік Української академії наук Віталій Луньов
Джерело:  online.ua

Які складові знадобляться для початку масштабної революції в росії та повалення режиму путіна обговорювали у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  «Свідомі про несвідоме»

Доктор психології Василь Мосійчук звернув увагу своїх співрозмовників на те, що останні події, зокрема потужний вибух на Кримському мосту, повинні були змусити росіян прокинутися.

Він нагадав, що міст не тільки був цінністю, психологічним якорем, яким Кремль заякорив всіх, а й ще дуже ефективним "інструментом" для перевезення воєнної техніки, палива, їжі для військових і для півострова.

Вибух на Кримському мосту змусив росіян тікати з півострова

Василь Мосійчук зазначає, що кремлівська пропаганда найчастіше показує росіян, які приїхали у Криму уже після його окупації.

Вони бідкаються та скаржаться, що доводиться тікати назад у рф.

Сьогодні ми чуємо тільки тих, хто туди приїхав у чужі квартири, які відібрали у кримчан, купили їх за копійки. Зараз росіянам доводиться тікати додому, адже ЗСУ продовжують контрнаступ. Я розумію, що окупанти Кримський міст відбудують на якийсь час. Хто хоче — тікайте. Нам ви в полоні не треба. Беріть автомати і йдіть на Москву. Москва винна в вашому голоді. Україна не винна, що ви не можете купити своїм дітям цікаву іграшку, що ваші діти не можуть піти в садочок, що у вас немає нормальних туалетів і ви не знаєте, що це таке. Ви маєте найбільше газу, а у вас не газифіковані села і міста. У цьому не Київ винний. Вам треба прокидатися. У цьому винна Москва, — звернувся до росіян доктор психології Василь Мосійчук.

Читайте також: Поразки путіна в Україні руйнують його організм: як та чому це відбувається

Без чого масштабна революці в росії не зможе відбутися

На переконання академіка Української академії наук Віталія Луньова, наразі українцям розраховувати на революцію в країні-агресорці не варто.

Щоб вона відбулася — повинні обов'язково з'явитися важливі передумови.

Будь-яка така "хода" на Москву повинна бути в нормальний спосіб зрежисована, як і будь-яка революція, що відбувалася в росії в інші часи. Щоб керувати таким великим сценарієм, потрібно підтримувати дух людей, впливати на них, організовувати. Для цього знадобиться вагома причина чи великий розкол в політикумі росії. Ба більше, до цього мають долучитися дуже впливові олігархи, а також зовнішні гравці, тобто якісь конкретні країни, які точно мають домовитися, як вони будуть ділити між собою росію, — пояснює Луньов.

За його словами, наразі тривають "торги" та дискусії між великими гравцями, тому коли розпочнеться масштабна зрежисована революція в країні-агресорці — сказати важко.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?