Що подарувати на Новий рік-2021 від самого серця: еко-іграшки на ялинку та еко-листівки
Категорія
Україна
Дата публікації

Що подарувати на Новий рік-2021 від самого серця: еко-іграшки на ялинку та еко-листівки

Що подарувати на Новий рік-2021 від самого серця: еко-іграшки на ялинку та еко-листівки
Джерело:  online.ua

У той час, коли українські підприємці й представники малого та середнього бізнесу вже навіть не уявляють, що ще можуть зробити, щоб "вижити" чи хоча б протриматися до весни, знаходяться ті, які відкривають нову справу та щиро вірять, що вона буде вірним ділом їх життя. Редакція ONLINE.UA розповідає про сміливий та щирий старт майстерні "Все Тобі".

"Все Тобі" — це майстерня корисних дрібничок, яка була створена задля того, аби кожен міг обрати саме свою річ швидко та легко. Це може бути що завгодно: подарунок, прикраса для домівки, сувенір тощо. У майстерні стверджують, що знають, як буває складно знайти те, що хочеш, тому орієнтуються максимально на бажання замовників. До того ж, майстерня ставить собі за мету давати максимальну якість за помірні витрати.

"Це майстерня з однодумцями, яких дістав весь цей карантин. Ми хочемо дарувати людям тепло та радість. І сподіваємось, що завдяки нашим виробам, серце кожного наповниться дитячим очікуванням дива, а думки про все неприємне відійдуть на другий план!" - щиро відзначають власники майстерні.

Наприклад, подарунковий комплект midi розміру — це швидке рішення довгим пошукам та влучне співвідношення ціни та якості. "Все Тобі" наповнює цей бокс теплом, адже сім тематичних прикрас з дерева різного розміру та кольору комфортно розміщені у подарунковій коробці. Приємною деталлю, є те, що на коробці є місце для індивідуального брендування чи побажання. Тому кожен може персоналізувати свій еко-подарунок для когось з близьких чи колег.

А от окремої уваги заслуговує листівка з дерева, яка перетворюється на еко-прикрасу для новорічної ялинки, як в офісі, так і вдома. В наш електронний вік особиста увага дуже важлива. Листівка "Все Тобі" допоможе передати свої почуття близьким людям, покаже їм, що вони небайдужі та завжди піднімає настрій. Цей виріб може влучно доповнити, як індивідуальні, так і корпоративні подарунки. До того ж має приємний розмір та коштує 70 гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, до настання Нового року 2021 залишилися лічені дні, тому вже пора починати підготовку до одного з найбільш очікуваних свят дорослих і дітей. Чий рік 2021 буде за східним календарем і як його правильно зустріти? Господаря поточного високосного року Білого Щура змінить на посту Білий Металевий Бик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?