Що подивитися, щоб заснути: 12 легких і розслаблюючих фільмів на будь-який смак
Категорія
Культура
Дата публікації

Що подивитися, щоб заснути: 12 легких і розслаблюючих фільмів на будь-який смак

Що подивитися, щоб заснути: 12 легких і розслаблюючих фільмів на будь-який смак
Джерело:  online.ua

Світло вимкнено, штори закриті, кімната провітрена, тепла ванна прийнята, заспокійливий чай випитий, тіло ломиться від втоми, але очі, як тільки голова торкається до подушки, широко відкриваються і сон так і не приходить? Значить, пора вдаватися до нестандартних методів боротьби з безсонням. Влаштуйте вечірній кіноперегляд - щоб швидше заснути, можна подивитися кіно, які знаєте напам'ять, або ж розслаблюючі фільми, які допоможуть відволіктися від реальності, зняти напругу і зануритися в сон. ONLINE.UA зробив добірку легких і позитивних фільмів на будь-який смак, які працюють краще снодійного.

Обіцяти - не означає одружитися

Це романтична комедія 2009 року по мотивами однойменної книги, написаної сценаристами серіалу "Секс у великому місті". У фільмі розповідається історія декількох молодих людей, які хочуть тільки одного - знайти любов. Головні ролі у фільмі зіграли Джінніфер Гудвін, Дрю Беррімор, Скарлетт Йоханссон, Бредлі Купер, Дженніфер Еністон, Бен Аффлек і інші відомі актори.

Реальне кохання

Сюжет складається з дев'яти історій кохання, що розвиваються паралельно. Основний сенс і основна фраза фільму - любов реальна, вона править всім і всюди. Головними героями картини є всі персонажі, у фільмі немає ставки на участь головних героїв. У любовний вир тут занурюються всі - від прем'єр-міністра, який миттєво закохався в співробітницю, до письменника, який втік до Франції, щоб вилікувати своє розбите серце. За ними буде цікаво поспостерігати перед сном.

Босоніж по бруківці

Що ви готові зробити, щоб домогтися любові? Головного героя цього фільму Ніка Келлера це питання абсолютно не хвилює. Родичі вважають його нещасним недотепою і тільки мама щиро вірить, що у сина буде все добре. І йому дійсно вдалося в один момент змінити долю за допомогою дівчини, яку Нік врятував від суїциду.

1 + 1

Цей фільм заснований на реальних подіях - в ньому збалансовано змішані драма і комедія, завдяки чому вийшла життєстверджуюча, дотепна, але весела картина. Фільм розповідає історію двох несхожих людей, які продемонстрували щиру дружбу. Спостереження за пригодами цього колоритного тандему точно допоможуть розслабитися перед сном.

Термінал

Ця приголомшлива трагікомедія створена Стівеном Спілбергом на основі реальних подій. Головну і практично єдину роль зіграв зоряний актор Том Хенкс, який затягує глядача в свої проблеми і повністю відключає від буденних реалій.

Джулі і Джулія

Цей фільм про любов, про шлюб і про те, як змінити своє життя. Він показує, що цілком логічно робити те, що подобається і отримувати від цього задоволення. Можливо, ця легка і розслаблююча мелодрама перед сном дасть декому доленосну підказку.

Диявол носить Prada

Захоплюючий фільм про світ моди, про жорстку конкуренцію, про роботу на межі своїх можливостей і особисті трагедії, які не можна показувати оточуючим. У ньому прихований потужний посил про те, як можна підлаштуватися під реалії, змінитися, щоб відповідати будь-якому оточенню, і домогтися запаморочливого успіху важкою працею і завзятістю.

500 днів літа

Забавна історія двох молодих людей, чиї стосунки з продовжилися 500 днів. Фільм одночасно серйозний і легкий, але він показує, що ідеальної формули щастя не існує - воно для кожного своє, особисте.

Світське життя

Сюжет кінокартини переносить в світське суспільство, світ джазу і справжніх багатіїв, де кожен може реалізувати будь-яке бажання. Як молодому хлопцеві з Нью-Йорка вдасться адаптуватися до бурхливого світського життя Голлівуду? Чи зуміє він в світі спокуси зберегти в своєму серці справжнє і щире почуття під назвою любов?

Відчайдушні шахрайки

Комедійний фільм про двох шахрайок, які уклали в одному французькому місті парі: в місті залишиться та, що швидше зуміє розвести багатого незнайомця ... Хто переможе в цій авантюрній битві?

Секс по дружбі

Позитивна картина, в якій головна героїня боїться відносин із зобов'язаннями. Вона знаходить такого же супутника, який працює редактором глянцевого журналу, втомленого від жінок, що мріють вступити з ним в серйозні стосунки. Здавалося б їхні стосунки складаються ідеально, але виявилося не все так просто.

Після

Ця мелодрама розповідає історію двох людей, випадкова зустріч яких перевертає все в їх житті. Вона - старанна студентка і зразкова дочка, а він - зухвалий і привабливий бунтар з непростим минулим. І насправді, настільки несхожих людей в світі не знайти. Але це знайомство розділить життя закоханих на до і після.

Раніше ONLINE.UA публікував список найкращих серіалів століття, які варто подивитися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?