Що стало з подарунком Меланії Трамп Мішель Обамі: з'явилося кумедне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Що стало з подарунком Меланії Трамп Мішель Обамі: з'явилося кумедне відео

Що стало з подарунком Меланії Трамп Мішель Обамі: з'явилося кумедне відео

У мережі з'явилося жартівливе відео, на якому показано, що трапилося з таємничим дарунком Меланії Трамп, який вона вручила Мішель Обамі в день  інавгурації президента США Дональда Трампа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Антона Ходзи.
Нагадаємо, в день інавгурації 45-го президента США Барак і Мішель Обама зустрічали біля Білого дому подружжя Трампів. Меланія Трамп тримала в руках блакитну коробку, яку вручила колишній першій леді США. При цьому Мішель виглядала здивованою і не знала, куди подіти подарунок.
Багатьох користувачів мережі хвилювало питання, що ж сталося з подарунком. На жартівливому відео показано, що Обама просто викинув коробку, поки Трампи фотографувалися з його дружиною.
Читайте також: Мішель і Барак Обама відпочили на приватному острові: з'явилися фото


Користувачів мережі відео повеселило.








Як повідомляв ONLINE.UA,  після інавгурації президента США Дональда Трампа користувачі соціальних мереж влаштували справжнє цькування його сина, Беррона, через дивну поведінку підлітка під час церемонії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?