Що це таке: Каньє Уест жорстко розкритикував сексуальність своєї дружини Кім Кардаш'ян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Що це таке: Каньє Уест жорстко розкритикував сексуальність своєї дружини Кім Кардаш'ян

Що це таке: Каньє Уест жорстко розкритикував сексуальність своєї дружини Кім Кардаш'ян
Джерело:  online.ua

Відомий американський репер Каньє Уест розкритикував сукню своєї дружини Кім Кардаш'ян, у якій вона пішла на бал Інституту костюма Met Gala при американському Метрополітен-музеї. На неочікуване зізнання він зважився в черговому випуску реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян", передає ONLINE.UA.

На вечірку красуня приїхала в напівпрозорому платті тілесного кольору з жорстким корсетом, дизайнером якого став французький модельєр Тьєррі Мюглер.

Уест заявив, що її сукня на Met Gala була "занадто сексуальною" і йому не подобається, коли вона "хвалиться своїм тілом". За його словами, він не відразу усвідомив, що йому неприємно бачити напівголою свою дружину і матір його дітей.

"Корсет - це форма нижньої білизни. Це сексуально. Але для кого вся ця сексуальність? Що це таке?" - обурювався репер.

 Він також зізнався, що "відчуває біль", коли на фотографіях його дружина виглядає дуже сексуально.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram.  Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі, зазначивши, що на цьому знімку вона зовсім не схожа на себе і нагадує їм популярну американську акторку Меган Фокс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?