Що це таке: мережу розсмішив новий пам'ятник бойовикам на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Що це таке: мережу розсмішив новий пам'ятник бойовикам на Донбасі

Що це таке: мережу розсмішив новий пам'ятник бойовикам на Донбасі
Джерело:  online.ua

На окупованому Донбасі з'явився новий пам'ятник" на честь" загиблих проросійських бойовиків. Перша світлина меморіалу спровокувала сміх та іронію з боку користувачів мережі, передає ONLINE.UA

Бойовики "ЛНР" провели офіційне відкриття пам'ятника у селищі Михайлівка 2 вересня, пише блогер Necro Mancer у твіттері. На фото видно, що бойовики змусили прийти на захід своїх дітей в урочистому одязі. Сам меморіал вони відкривали з-під російського прапора.


Пам'ятник загиблим окупантам у Михайлівці / фото - Твіттер

Цей знімок розсмішив багатьох користувачів мережі. Вони зауважили, що пам'ятник – низької якості, дешевий і примітивний.

"Таке тільки в ЛДНР могли зробити; в мене з очей скоро полл'ється кров; що це таке?; що за посміховисько; пробили дно; на що заслужили; ого напевно діти на уроках праці робили", "і швидше за все з пластиліну!", "дешева гіпсова хр*нь", – пишуть юзери.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 серпня в соціальних мережах були оприлюднені фотографії нібито пам’ятника вбитому ватажку бойовиків "ДНР" Олександру Захарченку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?