Що ви робите - Путін виступив з новою скандальною заявою про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Що ви робите - Путін виступив з новою скандальною заявою про Україну

Що ви робите - Путін виступив з новою скандальною заявою про Україну
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін шокував світ новою цинічною заявою про Україні - він почав стверджувати, що колишній прем’єр-міністр Микола Азаров розповідав йому про необхідність забирати у Криму гроші і віддавати їх іншим регіонам. Про це він почав розповідати в ході спілкування з робітниками суднобудівного заводу "Залив" в анексованому Криму. Російський глава розказав про свою розмову із "останнім прем'єром, з яким були нормальні відносини". Імовірно, йшлося саме про Миколу Азарова, який очолював український уряд до лютого 2014 року. Азаров начебто сказав Путіну, що у Крима забирають гроші через складну фінансову ситуацію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Я ж розмовляв, коли у нас нормальні відносини були, з колегами, в тому числі з уряду України, з останнім прем'єром (до Майдану ред.) розмовляв, коли він ще був прем'єром. Я кажу: "Що ви робите , що ви з Криму гроші забираєте?". Він каже: "У нас вибору немає, Крим щось генерує, ми змушені забирати звідти більше ніж давати для того, щоб підтримати інші регіони України", - стверджує Володимир Путін.

Варто нагадати, що 15 липня стало відомо, що очільник Кремля Володимир Путін 16 липня в Керчі на території окупованого Криму візьме участь у закладенні нових російських бойових кораблів. Що важливо розуміти, наразі війська РФ продовжують готуватися до наймасштабніших військових навчань "Кавказ 2020", на які в окупований Крим з’їдуться тисячі військових РФ. Українські та іноземні експерти попереджають, що окупанти під прикриттям навчань можуть спробувати захопити греблю в Херсонській області, яка не пропускає воду в Крим.

Не можна не звернути увагу на те, що новим доказом підготовки наступу Росії на Україну став наказ Путіна, який несподівано для всіх оголосив раптову перевірку військ Південного і Західного військових округів на кордоні з Україною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в НАТО попередили про загрозу через наказ Путіна провести раптову перевірку військ  Південного і Західного військових округів на кордоні з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?