Що відбувається в інтернеті за одну хвилину - вражаюча інфографіка
Категорія
Технології
Дата публікації

Що відбувається в інтернеті за одну хвилину - вражаюча інфографіка

Що відбувається в інтернеті за одну хвилину - вражаюча інфографіка
Джерело:  online.ua

60 секунд - здавалося б, це не так вже й багато, проте за цей незначний відрізок часу в режимі онлайн відбуваються мільярди і трильйони операцій.  Сервіс Visual Capitalist нещодавно представив вражаючу інфографіку, яка демонструє, що відбувається в інтернеті за одну хвилину, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що поки ви проглядаєте Facebook, світ облітає 188 мільйонів електронних листів, в Instagram з'являється більше 46 тисяч нових постів, а користувачі встигають витратити майже мільйон через інтернет.

"Якщо порівняти ці дані зі статистикою за минулий рік, можна зробити цікаві спостереження – чим більше сервіс, тим повільніше він росте. Кількість логінів в Facebook і пошукових запитів в Google за одну хвилину, грубо кажучи, приблизно таке ж: Google зріс лише на 100 тисяч запитів в хвилину в 2019 році, а Facebook – на 30 тисяч логінів", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що в інших платформ зростання набагато більш вражаюче. Наприклад, Netflix майже потроїв кількість людей, які дивляться його контент, а Instagram практично подвоїв результати скролінгу на платформі.

Як повідомляв ONLINE.UA, до Держдуми РФ уже внесено законопроект про забезпечення автономної роботи російського сегмента Інтернету при відключенні від глобальної інфраструктури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?