Що відомо про стан хворого на коронавірус українця - відповідь лікарів
Категорія
Україна
Дата публікації

Що відомо про стан хворого на коронавірус українця - відповідь лікарів

Що відомо про стан хворого на коронавірус українця - відповідь лікарів
Джерело:  Укрінформ

Українець з міста Чернівці, який "підхопив" новий китайський коронавірус, знаходиться у місцевій клінічній лікарні із трохи підвищеною температурою тіла. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами лікарів, температура хворого не перевищує 37,4 градуса. У чоловіка наявний гарний апетит і сон. Стан оцінили як стабільний та не важкий.

"Йому проводять патогенетичне та симптоматичне лікування. Тобто, при підвищеній температурі йому дають жарознижувальні ліки. Противірусні препарати він отримує, підключили сьогодні антибактеріальні препарати. Апетит і сон у пацієнта добрий. Станом на 14:00 температура тіла - 37,4 градуси", - цитує агентство очільницю інфекційного відділення Валентину Мендреску.

Своєю чергою в.о. гендиректора лікарні Сергій Цинтар пояснив, хворого помістили в ізольований бокс. Жодного разу в пацієнта не зареєстровано погіршення самопочуття.

Нагадаємо, у вівторок, 3 березня, у світі сталося понад 91 тисячу випадків зараження на Covid-19. Понад 3,1 тисячі випадків призвели до смерті хворих. Також відомо про велику кількість одужалих осіб — вона наближається до 50 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, виявлення нового китайського коронавірусу Covid-19 в українця з Чернівецької області призвело до ізолювання разом з ним ще 35 осіб. Йдеться про людей, з якими хворий контактував протягом останнього часу. Їх не переміщували до стаціонару.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?