Що з нею: Леді Гага шокувала всіх своїх фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Що з нею: Леді Гага шокувала всіх своїх фанатів

Що з нею: Леді Гага шокувала всіх своїх фанатів
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка і акторка Леді Гага шокувала своїх фанатів та журналістів, впавши перед своїм авто. Відео інциденту з'явилося на сторінці в Twitter видання TMZ, передає ONLINE.UA.

Курйозний інцидент стався в Лос-Анджелесі. На ролику можна помітити, як зірку супроводжує до машини помічниця, однак коли дівчина відпускає руку Гаги, та робить невпевнений крок до машини і падає біля її дверей. Усі присутні почали навперебій питати, чи все гаразд із зіркою. Їй допомогли піднятися, і вона, не сказавши ні слова і посміхаючись на камеру, сіла в машину.

Фанати співачки припускають, що Леді Гага була п'яна. Інші користувачі зазначили, що на співачці були сонцезахисні окуляри в темний час доби, і вона могла не помітити бордюр перед автомобілем.

"Що з нею?; трошки випила - що тут такого?; які злі люди - вона просто не побачила бордюр; Гага вміє робити вигляд, що нічого не трапилося; надіюся, що з нею все добре", - пишуть фанати зірки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Леді Гага зізналася, що стала страждати від психічного розладу після того, як в 19 років була зґвалтована.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?