Що за радянський стиль? У Кабміні відповіли голові Донецької області
Категорія
Політика
Дата публікації

Що за радянський стиль? У Кабміні відповіли голові Донецької області

Що за радянський стиль? У Кабміні відповіли голові Донецької області

Міністр з питань тимчасово окупованих територій Вадим Черниш спростував слова голови Донецької ОДА Павла Жебрівського про те, що він жодного разу з ним не зустрічався.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Ми з ним були разом на відкритті патрульної поліції в Краматорську (травень 2016 року - ред.). Під час недавнього візиту (12 січня 2017 року - ред.) в Донецьку область ми розмовляли з Павлом Івановичем в його кабінеті, давали спільну прес- конференцію", - сказав Черниш.
"Але я не можу зрозуміти: якби навіть тих зустрічей не було, в чому проблема? Що це за радянський стиль? Ми що, повинні збирати весь час "політбюро"? Є робочі моменти. Повинні працювати органи влади, а не персоналії. Персона повинна задавати темп", - вважає міністр.

Читайте також: Глава Донецької області зробив гучну заяву на адресу Ахметова
За його словами, з документообігу можна побачити, що міністерство з питань тимчасово окупованих територій працює з місцевими адміністраціями.
"До речі, це вже не перша недостовірна заява (Жебрівського - ред.). Колись вже звучало в нашу сторону, що ми сховали програму (по відновленню і розвитку миру - ред.). Але я особисто приїжджав обговорювати цю державну програму в Святогірськ, серед запрошених був глава адміністрації. Тоді приїхав його перший заступник, який брав слово і виступав", - сказав Черниш.
Він також додав, що роботу обладміністрацій оцінює "не за особистими контактами когось з кимось, а за рівнем освоєння бюджетних коштів, за рівнем розуміння проблематики, за рівнем співпраці з органами місцевого самоврядування". Черниш також заявив, що з 2,6 млрд гривень, які були передбачені для Донеччини, за півроку використано трохи більше 100 мільйонів гривень, що, за його словами, становить 5%.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Павло Жебрівський назвав шокуючу суму, необхідну на відновлення зруйнованого Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?