Що залишилося після обвалу школи на Київщині: з'явилися нові яскраві фото
Категорія
Події
Дата публікації

Що залишилося після обвалу школи на Київщині: з'явилися нові яскраві фото

Що залишилося після обвалу школи на Київщині: з'явилися нові яскраві фото

У місті Васильків Київської області завершені роботи з розбирання  обвалу зовнішньої стіни в загальноосвітній школі №6.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ДСНС Миколи Чечоткін.
"О 23:12 11 жовтня роботи з розбирання завалу завершені. Вивезено близько 576 м3 окремих елементів будівельних конструкцій. Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 24 одиниць техніки та 296 чоловік. В тому числі від ДСНС 12 одиниць пожежно-рятувальної та інженерної техніки, 107 чоловік особового складу", - написав він.
Глава ДСНС розповів, що за допомогою автодрабини підрозділами ДСНС з 2-го і 3-го поверхів будівлі було врятовано 40 чоловік (37 учнів і 3 вчителі). Жертв і постраждалих в результаті обвалу немає.
Нагадаємо, Леонід Горулько, директор школи, в якій сталася НП, вважає, що  можливою причиною обвалу міг стати витік води з опалювальної системи установи.
У свою чергу, віце-прем'єр-міністр України  Геннадій Зубко сказав, що причиною обвалу стіни школи в Василькові Київської області могла бути дощова каналізація, яка знаходиться поруч з навчальним закладом.
Як повідомляв ONLINE.UA,  мережу підірвали селфі щасливих школярів на тлі зруйнованої стіни в навчальному закладі Василькова.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?