Щоб усмішка не сходила з обличчя - Зеленський підкорив українців своїми дитячими фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Щоб усмішка не сходила з обличчя - Зеленський підкорив українців своїми дитячими фото

Щоб усмішка не сходила з обличчя - Зеленський підкорив українців своїми дитячими фото
Джерело:  online.ua

У неділю, 10 травня 2020 року, Україна відзначає День матері. У це світле і тепле свято до українців звернувся президент Володимир Зеленський. Він привітав громадян країни зі святом теплими словами і показав свої дитячі та сімейні фото, на яких зображені його мама, діти і дружина Олена Зеленська, повідомляє ONLINE.UA.

Зеленський нагадав українцям, що перше слово в житті кожної людини - мама. Саме ці жінки віддають без залишку всі свої сили на виховання дітей і тому заслуговують на слова любові, вдячності і поваги кожен день, а не тільки в свято.

"Телефонуйте своїй мамі кожен день! Говоріть, як сильно любите її, кожен день! Дякуйте їй кожен день! А сьогодні, в День матері, знайдіть особливі слова. Щоб усмішка не сходила з обличчя рідної людини цілий день!", - закликав українців Зеленський .

У своєму вітальному пості він показав громадянам країни, який він був у дитинстві. На фото зображена його мама Римма Зеленська, яку президент назвав кращою жінкою в світі. Також Зеленський показав фото з дружиною і дітьми, якими дуже пишається.

Українці в захваті від сімейних і дитячих фото Володимира Зеленського. Вони побажали його улюбленим жінкам щастя і здоров'я, а також подякували його мамі за те, що вирости гідного президента для України.

"Спасибі Вашої матусі, за те, що виховала таку прекрасну людину як Ви !!!! Багато літа Вашим близьким !, Це правда, мама це все !!!! Дай Бог Вашої матусі здоров'я і процвітання, за те що виховала такого сина, як ви !!!!! Спасибі їй за цей цінний подарунок для Всієї нашої КРАЇНИ !!!!!!, Нехай живуть дуже довго Ваші улюблені жінки, здоров'я їм і низький уклін Вашої матусі за сина !!!, Дякую Вам наш президент за теплоту душі і душевні слова! ", - масово коментують українці привітання Зеленського з Днем матері.

Важливо відзначити, що в День матері Зеленський підписав указ Про присвоєння почесного звання "Мати-героїня". За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їх всебічного розвитку він нагородив 678 українських жінок. Почесне звання отримали матері, які виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей.

Раніше ONLINE.UA публікував красиві і оригінальні привітання з Днем матері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?