Щодо банку "Хрещатик" ухвалили важливе рішення
Категорія
Економіка
Дата публікації

Щодо банку "Хрещатик" ухвалили важливе рішення

Щодо банку "Хрещатик" ухвалили важливе рішення
Джерело:  interfax.com.ua

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив на місяць тимчасову адміністрацію в банку "Хрещатик", який 5 квітня був визнаний неплатоспроможним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Повноваження адміністратора Ігоря Костенка продовжили до 4 червня. 98,7 відсоткам вкладників обіцяють повернути гроші в повному обсязі, гарантованому фондом, тобто до 200 тисяч гривень.
Нагадаємо, причиною неплатоспроможності банку "Хрещатик" в НБУ вважають "небажання інших акціонерів вкладати в його докапіталізацію, загальні потреби в якій оцінюються в 1,25 млрд грн до червня 2017 року, в тому числі 600 млн грн - до 1 травня поточного року".
Раніше також повідомлялося, що Нацбанк повідомив правоохоронцям про можливу організовану злочинну діяльність у банку "Хрещатик", яка могла стати причиною його неплатоспроможності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?