Щось пішло не так: США накинулися на Кремль із гучними звинуваченнями
Категорія
Світ
Дата публікації

Щось пішло не так: США накинулися на Кремль із гучними звинуваченнями

Щось пішло не так: США накинулися на Кремль із гучними звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Радник американського лідера з нацбезпеки Джон Болтон заявив, що РФ розробляє гіперзвукову зброю, грунтуючись на вкрадених у США технологіях. Про це він сказав в інтерв'ю "Голосу Америки", передає ONLINE.UA.

За словами радника Трампа, США відомо більше, ніж він може сказати, але вибух під Сєверодвінськом є прикладом того, що Росія намагається домогтися технологічного прогресу в своїх можливостях зі створення засобів доставки ядерної зброї.

"Щось пішло не так, але це демонструє, що, хоча економіка Росії приблизно дорівнює економіці Нідерландів, вона досі витрачає достатньо на оборону, щоб не тільки модернізувати свій ядерний арсенал, а й створити нові види засобів доставки, гіперзвукові планеруючі носії, гіперзвукові ракети, багато в чому вкрадені з американських технологій", - заявив Болтон.

Також політик зазначив, що ймовірність того, що інші країни також отримають ці технології, є викликом для США і їхніх союзників.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар президента Росії  Дмитро Пєсков заявив, що Кремль розцінює рішення США вийти з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (РСМД)  як вияв наміру Вашингтона вступити в гонку озброєнь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?