"Щури біжать з "Новоросії": з'явилося фото ще одного затриманого бойовика
Категорія
Україна
Дата публікації

"Щури біжать з "Новоросії": з'явилося фото ще одного затриманого бойовика

"Щури біжать з "Новоросії": з'явилося фото ще одного затриманого бойовика
Джерело:  online.ua

На Донбасі затримали бойовика на прізвисько "Якут", який проводив діверсійно-розвідувальні заходи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку начальника поліції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна в Facebook.
"Сталося - щури з "Новоросії" біжать. У Слов'янську затримано чергового бойовика на прізвисько "Якут". Житель Краматорська, 1981 року народження. Цей вояка з березня по липень 2015 року "служив" у НВФ ДНР" штатним розвідником розвідувального управління Республіканської гвардії ДНР". Був" офіційно працевлаштований "з відповідним "соцпакетом"", - пише він і публікує фотографію затриманого.



"У Донецьку пройшов "навчання" на військового розвідника в тренувальному таборі "РУ РГ ДНР". Після чого увійшов до складу однієї з ДРГ. "Змій", "Удав", "Коваль", "Тор" і "Якут"- всі вони виїжджали на лінію розмежування і проводили діверсійно-розвідувальні заходи", - додав Аброськін.
"У липні 2015 року, за словами затриманого, в "підрозділі" безслідно почали зникати його "товариші по службі". "Зарплату" перестали виплачувати і вирішив "Якут" тікати. Виїхав до Росії, там його особливо і не чекали. Поїхав до Криму - теж ніхто не порадів приїзду "фронтовика". Звідти вже зі своїм паспортом громадянина України повернувся до Краматорська, де і був затриманий. Слідчі дії стосовно затриманого тривають", - поділився начальник поліції в Донецькій області.
Раніше Аброськін розповів про те, як солдат Збройних сил України намагався відправити додому гранати, сховавши їх у банку з медом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?