Шевченко потрапив у рейтинг найгірших футбольних трансферів - у чому причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко потрапив у рейтинг найгірших футбольних трансферів - у чому причина

Шевченко потрапив у рейтинг найгірших футбольних трансферів - у чому причина
Джерело:  online.ua

Український футболіст і тренер національної збірної Андрій Шевченко потрапив до рейтингу найбільш невдалих трансферів англійської Прем'єр-ліги. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання ESPN, експерти якого розробили список.

Загалом рейтинг складається з 50 позицій. щодо Шевченка — йдеться про його перехід з італійського "Мілана" до британського "Челсі". Українець після зіркового етапу на Апеннінах не відзначився досягненнями у грі за клуб з Альбіону.

"Прихід Шевченка у "Челсі", мабуть, мав означати швидкий від'їзд Дрогба, і Жозе Моурінью очікував, що українець буде для нього пріоритетним варіантом. Проблема полягала в тому, що новачкові було вже 29 років, і хоча він багато забивав у "Мілані", на "Стемфорд Брідж", як здалося, він відразу постарів.

Травми, непослідовність у грі й воскресіння Дрогба привели до того, що Шевченко забив лише 9 м'ячів в 48 матчах в АПЛ. Моурінью довіряв Дрогба, а Шевченко використав без явної позиції, в результаті чого Абрамович звільнив португальського тренера у 2007 році", - зазначило ESPN.

Іншим українцем у рейтингу став форвард Сергій Ребров. 2000 року він перейшов з київського "Динамо" у "Тоттенхем".

"Шпори" сподівалися побачити форварда, який заб'є по 10 голів у Лізі чемпіонів, як під час його заключного сезону в "Динамо", але Реброву вдалося забити лише 10 голів в 59 матчах Прем'єр-ліги, в тому числі один в 30 поєдинках у другому сезоні", - додали експерти.

Шевченко та Ребров посіли 7-му та 25-ту сходинки відповідно.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко  може отримати відповідну посаду у престижному закордонному клубі. Вважається, що Шевченку пропонують очолити "Челсі", але після того, як клуб залишить чинний тренер Френк Лемпард.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?