Шевченко відкрив головні завдання збірної на Євро-2021
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко відкрив головні завдання збірної на Євро-2021

Шевченко відкрив головні завдання збірної на Євро-2021
Джерело:  online.ua

Головний тренер національної збірної Андрій Шевченко назвав головну мету підшефної йому команди на Євро-2021. Він наголосив, що тренерський штаб разом з гравцями планує перевищити цю планку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Футбол 1".

За словами тренера, все залежить від виходу команди з групи.

"На Євро-2020 ми будемо піднімати планку високо. Спочатку наша задача — вийти з групи. Далі все буде залежати від того, як ми будемо готові. Важливо, щоб наші гравці були готові на 100%", - пояснив Шевченко.

Легендарний український спортсмен також відзначив, що з уважністю стежить за кар'єрами відомих футболістів-земляків у закордонних клубах.

"Дивлюся за Ярмоленком. Він щойно віддав гольову передачу за "Вест Хем". Спостерігаю за Малиновським, Зінченком, почали збори "Динамо" і "Шахтар". Мої помічники поїдуть до Туреччини на перегляд кандидатів не тільки для національної збірної, а й для молоді від 15-16 років. Для цього ми взяли фахівця до штабу, щоб він міг координувати роботу молодіжних та національної команд", - підкреслив головний тренер.

Відомо, що українська збірна проведе кілька спарингів перед основними матчами Євро-2021. На рівні Української асоціації футболу вже підтвердили три таких тренувальні матчі:

  • проти Бахрейну 23 травня;

  • проти Північної Ірландії 3 червня;

  • проти Кіпру 7 червня.

Їх проводитимуть у різних українських містах.

Як повідомляв ONLINE.UA, матчі футбольного турніру Євро-2021 ризикують бути знову перенесеними через нестабільну ситуацію з коронавірусом COVID-19. Професор Сантьяго Мас-Кома стверджує, що навіть масова вакцинація може не вирішити усіх проблем. Найбільше занепокоєння — реальна спроможність вакцини зупинити поширення інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?