Шевченко зважився на ризикований крок напередодні матчу проти Франції
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко зважився на ризикований крок напередодні матчу проти Франції

Шевченко зважився на ризикований крок напередодні матчу проти Франції
Джерело:  online.ua

Футбольна збірна України залишилася з одним воротарем після спалаху коронавірусу серед професійних гравців. Головний тренер Андрій Шевченко вирішив внести у лави команди Олександра Шовковського як голкіпера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську асоціацію футболу.

За оприлюдненими даними, чинний асистент головного тренера внесений у заявку на матч проти національної команди Франції. Це дозволяється за правилами УЄФА, громадянин країни може бути внесений попри відсутність контракту з клубом.

Асоціація нагадала, Шовковський завершив професійну кар'єру 2016 року, однак відтоді регулярно тренується та підтримує форму.

"Тренерський штаб збірної України наголошує, що не розглядає Олександра Шовковського як обов’язкового учасника сьогоднішнього поєдинку. Вихід Олександра на поле може стати можливим лише в тому разі, якщо ПЛР-тест воротаря команди Георгія Бущана, який разом з іншими гравцями збірної здавав його сьогодні вранці, виявиться позитивним або Георгій, припустімо, отримає ушкодження під час матчу, яке унеможливить його подальшу участь у грі", - пояснили в УАФ.

Сам Шевченко напередодні дружнього двобою проти Франції зізнався, що йому шкода через неможливість вивести на поле найкращий сьогоденний склад.

"Так, ми зараз перебуваємо в дуже важкій ситуації. Ще до початку збору низка провідних гравців отримала травми. В останній момент ми дізналися про позитивні тести на COVID-19 двох гравців «Шахтаря», і всі футболісти цієї команди пішли на карантин. До речі, як ми дізналися сьогодні, у решти гірників негативні тести. Довелося довикликати гравців, у тому числі деяких з молодіжної збірної", - додав тренер.

Як повідомляв ONLINE.UA, коронавірус COVID-19 нещодавно уразив кількох футболістів"Шахтаря", уся команда пішла на самоізоляцію, зокрема й представники національної збірної. Цей інцидент змусив головного тренера Андрія Шевченка затвердити новий склад напередодні матчів Ліги націй.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?