Шевчук відверто розповів про можливість проведення концерту в ДНР-ЛНР
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шевчук відверто розповів про можливість проведення концерту в ДНР-ЛНР

Шевчук відверто розповів про можливість проведення концерту в ДНР-ЛНР
Джерело:  Ехо Москви

Лідер російської рок-групи ДДТ Юрій Шевчук роздумує про можливість виступити в так званих ДНР і ЛНР.


Про це він розповів в інтерв'ю "Ехо Москви", повідомляє ONLINE.UA.


Шевчук повідомив, що обов'язково приїде в Україну, але не зараз.


"Так, я поїду, звичайно (в Україну - ред.). Але, можливо, не завтра. Але їхати треба обов'язково, тому що ми співаємо для людини. Ну от не повинно бути архіважливо, де людина живе - в Києві, в Москві, або в Тулі, або в Брянську. співати для людей, не додавати зла в цю ситуацію, безумовно. Без якоїсь такої політики, безумовно, але співати людям ... ", - уточнив музикант.


За його словами, дзвонять йому навіть з так званих ЛНР і ДНР і звуть приїхати.


"Скільки мені звідти дзвонять (з України - ред.), Ви не уявляєте - звуть ... Звідти і звідси, зліва чи справа, звідусіль телефонують ... Звідти (з ЛНР і ДНР - ред.) Теж запрошували мене, так", - розповів Шевчук .


Читайте також: Шевчук розповів, як страєжає через "сварку" Росії і України


Журналіст запитав Шевчука, чи готовий він все-таки поїхати туди.


"Я ось про це думаю ... Я б, взагалі, на кордоні зробив концерт миру як в Чечні (очевидно, мається на увазі лінія розмежування між підконтрольною Україні територією і окупованими районами Донбасу - ред.). Я про це говорив десь . Щоб ось Мінські домовленості якось ... Їх підтримати якось ці домовленості. Замочити такий концерт миру ... Але я зараз розумію, що далеко не всі готові. у Чечні, до речі, в 96-му році ми зробили цей концерт, коли підписували договір ... ", - розповів Шевчук.


На думку музиканта, поки це практично нереально.


"Я ось про це і думаю, що це мало реально зараз, на жаль. Прості люди-ось, кого шкода. Страждають від цієї війни жахливо просто. Але є якісь у нас і з того і з іншого боку наркомани війни якісь то, для кого війна - мати рідна ", - підсумував музикант.


Як повідомляв ONLINE.UA,  київський концерт популярної російської співачки Крістіни Орбакайте, яка повинна була приїхати в столицю України 6 березня після виступів на території окупованого РФ Криму, скасований

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?