Шкіряк смішно виступив проти легалізації зброї
Категорія
Події
Дата публікації

Шкіряк смішно виступив проти легалізації зброї

Шкіряк смішно виступив проти легалізації зброї
Джерело:  online.ua

Радник глави Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк смішно висловився про легалізацію зброї в Україні.


Про це йшла мова в ході зустрічі блогерів з керівництвом МВС 18 лютого, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського блогера і вченого Антона Сененко.


Читайте також: Винні Зорян і Шкіряк: в мережі висміяли нову пропаганду Росії


В ході зустрічі присутні задавали питання високопоставленим чиновникам відомства. Так, задали питання про цивільну зброю, після чого Зорян Шкіряк різко виступив проти: "Перестріляють в чергах за хлібом і ресторанах".



У мережі бурхливо обговорили реакцію Шкіряка на питання про легалізацію зброї. Так, користувач Ярослав Дмитренко поцікавився: "Це таке майбутнє нам готують - черги за хлібом?".


Alexandr Levchenko: "А що, в країні вже черги за хлібом? Або черги в ресторани? Прошу внести ясність".




Irina Korotych: "Нерви у вас залізні..."


Оля Судиловська: "Зорян хотів пристрелити за такі питання в черзі за хлібом, але Шкіряк умовив його почекати до ресторану))"



Bezruchko Arkadiy: "А чого йому боятися? У нього нагородний є - відстріляється!.."



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Зорян Шкіряк виступив за заборону в Україні соцмереж "ВКонтакте", "Однокласники" і інтернет-порталу Mail.Ru.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?