Школярам на окупованому Донбасі розповідають про "героїв" Моторолу і Гіві: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Школярам на окупованому Донбасі розповідають про "героїв" Моторолу і Гіві: з'явилося відео

Школярам на окупованому Донбасі розповідають про "героїв" Моторолу і Гіві: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У школі окупованої Амвросіївки Донецької області учням на уроках розповідають про бойовиків так званої ДНР - Олександра Захарченка, Михайла Толстих з позивним Гіві і про убитого Арсена Павлова, відомого як Моторола.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
На уроці вчителька із захопленням розповідає дітям про нагородну зірку, яку вручають бойовикам ДНР, а також про так званих "героїв" "республіки", серед яких ватажок терористів Захарченко, а також ватажки банд "Сомалі" і "Спарта" Гіві і Моторола.
Судячи з акценту, з яким говорить оператор, урок "політінформації" знімає британський пропагандист бойовиків ДНР Грем Філліпс.


Користувачі мережі обурені такою пропагандою бойовиків серед дітей.
Ратібор Сімаргл: "Кров з вух і очей".
ANDRIY MIZIN: "У "героїв" ДНР собачі кликухи".
Саня Ч.: "Клінічний випадок, товариші ... пс: А чому так мало дітей в класі? Я вже почав думати, що це все знімається для звіту в штаб, щось типу:" Товариш головнокомандуючий, пропаганда підростаючого покоління йде повним ходом, ось звіт".
Джонатан Остерман: "Шкода дітей, 3,14 здец як жалко. Що з ними роблять".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Гіві, коментуючи вбивство Мотороли, заявив, що помститься всій Україні за загибель друга.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?