Шмигаль розкрив ще один з глобальних планів Путіна
Категорія
Економіка
Дата публікації

Шмигаль розкрив ще один з глобальних планів Путіна

Шмигаль розкрив ще один з глобальних планів Путіна
Джерело:  online.ua

Очільник Кабінету міністрів України Денис Шмигаль попередив міжнародну спільноту про те, що російський диктатор Володимир Путін хоче створити велику продуктову кризу в світі.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Шмигаль заявив, що РФ хоче створити продуктову кризу в світі

Наміри Росії очевидні. Слідом за енергетичною кризою, до якої привела Росія наприкінці минулого року і на початку цього року в Європі та світі, їхнє завдання тепер – створити велику продуктову кризу в світі. Вони це справді роблять. Вони сьогодні знищують частину зерносховищ в Україні вони закривають експорт зерна з українських портів через морську блокаду, – наголосив глава українського уряду.

Денис Шмигаль звернув увагу на те, що поки офіційний Київ знаходить варіанти із партнерами, як діяти у забезпеченні експорту українських зернових та іншої продукції.

За словами прем'єр-міністра, ситуація з продуктами в країні стабільна, а посівна в Україні стартувала у 21 області.

Денис Шмигаль (фото — з відкритих джерел)

Не можна також не згадати про те, що раніше Денис Шмигаль заявив, що падіння ВВП України на тлі повномасштабної російської військової агресії проти нашої країни нині оцінюється у 35% і більше, а загальні збитки – у трильйон доларів.

Ми бачимо, що зараз, коли відбуваються воєнні дії плюс не минув перший шок від початку війни, за нашими оцінками, це коливання 35% і трохи вище, – заявив глава уряду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?