Шокуюча цифра: скільки замахів на Порошенко попередили в 2018 році
Категорія
Україна
Дата публікації

Шокуюча цифра: скільки замахів на Порошенко попередили в 2018 році

Шокуюча цифра: скільки замахів на Порошенко попередили в 2018 році
Джерело:  online.ua

У 2018 році було попереджено 11 замахів на президента України Петра Порошенка. Про це повідомив керівник Управління державної охорони Валерій Гелетей в ефірі "Українського радіо", передає ONLINE.UA.

На запитання про замахи на керівників держави він відповів: "У 2018 році було попереджено близько 11 замахів тільки на президента нашої держави". Інших подробиць із цього приводу він не дав.

 За словами Гелетея, на час виборів президента посилять заходи безпеки з урахування недоліків, що були в минулих роках.

"У цьому беруть участь і відповідні підрозділи Міністерства внутрішніх справ, і Служби безпеки, щоб вибори пройшли в Україні цивілізовано. Тобто це запобігання тим негативним процесам, які теоретично могли б бути", – уточнив керівник УДО.

Управління державної охорони забезпечуватиме й безпеку центральних державних об’єктів, серед них Центральна виборча комісія.

"Процес передачі і здачі бюлетенів теж під контролем охорони на період виборчої кампанії. Приміщення Центральної виборчої комісії та голову ЦВК ми охороняємо постійно. Тобто наша відповідальність – це Центральна виборча комісія та все, що в ній відбувається", - зазначив Гелетей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  чинний український глава Петро Порошенко заявив, що буде балотуватися на другий термін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?