Шокуюча цифра: який відсоток молоді хоче втекти з Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Шокуюча цифра: який відсоток молоді хоче втекти з Росії

Шокуюча цифра: який відсоток молоді хоче втекти з Росії
Джерело:  online.ua

У Росії 41% жителів у віці від 18 до 24 років хотів би емігрувати з країни - це підтверджують результати дослідження "Левада-центру", передає ONLINE.UA.

За словами соціологів, рівень освіти істотно не впливає на готовність емігрувати (за даними цього опитування), на відміну від віку.

"Молоді респонденти у віці від 18 до 24 років в два рази частіше показника по вибірці в цілому заявляли про своє бажання виїхати за кордон на постійне місце проживання", – сказано в повідомленні.

При цьому загальна кількість тих, хто заявив про бажання емігрувати, становить 17% осіб.

Вказано, що саме молодь також частіше демонструє позитивне сприйняття емігрантів. Позитивне і нейтральне ставлення до них знаходилося практично у рівному співвідношенні: 45% і 51% відповідно.

Негативніше за всіх до емігрантів відносяться респонденти у віці від 55 років і старше.

Варто зазначити, що кількість громадян РФ, які жалкують про розпад Радянського Союзу, досягла 66%. До цього протягом 10 років показник не піднімався вище 61%. Вказано, що абсолютний рекорд був зафіксований 18 років тому — 75% тих, хто жалкує про розпад СРСР. Соціологи наголошують, що 60% опитаних громадян РФ вважають, що розпаду можна було уникнути, — це теж максимум за 13 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  більше половини українців готові відстоювати територіальну цілісність України зі зброєю в руках — це підтверджують дані опитування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?