Шокуюче ДТП в Києві: поліція спростувала важливу деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Шокуюче ДТП в Києві: поліція спростувала важливу деталь

Шокуюче ДТП в Києві: поліція спростувала важливу деталь
Джерело:  online.ua

У поліції спростували інформацію про смерть однієї з двох дівчаток, які напередодні постраждали під час шокуючого ДТП на вулиці Гетьмана у Києві.
Про це повідомляє телеканал 112.
"На даний момент є така офіційна інформація: 41-річна пасажирка Fiat від отриманих травм загинула на місці, ще сім осіб, у тому числі двоє дітей, були госпіталізовані з різними травмами. На даний момент офіційно не підтверджується інформація, що в лікарні померла дитина, яка була учасником цього ДТП", - пояснила ситуацію в ефірі телеканалу спікер Нацполиции Оксана Блищик.
Читайте також: У Київській області сталося смертельне ДТП: з'явилися фото і відео моменту аварії
Нагадаємо, в масштабній аварії на вулиці Гетьмана, в якій зіткнулися легкове авто Fiat і мікроавтобус Mersedes загинула жінка, яка перебувала в легковику. Її чоловіка та двох дітей було госпіталізовано в критичному стані. Також постраждали ще шість осіб, у тому числі дві вагітні жінки.
За словами Блищик, винуватцеві ДТП загрожує до 8 років позбавлення волі.
Також у поліції звернулися до свідків ДТП з проханням надати записи з відеореєстраторів, які б могли допомогти встановити реальну картину аварії.
Як повідомляв ONLINE.UA у Черкасах п'яний депутат обласної ради Олександр Рибченко влаштував бійку в барі зі стріляниною і збив на вулиці людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?