Шокуючі цифри: ЗМІ дізналися, скільки грошей РФ "вливає" в окупований Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

Шокуючі цифри: ЗМІ дізналися, скільки грошей РФ "вливає" в окупований Крим

Шокуючі цифри: ЗМІ дізналися, скільки грошей РФ "вливає" в окупований Крим
Джерело:  online.ua

Влада РФ продовжила федеральну цільову програму Росії з розвитку анексованого Криму та Севастополя до 2022 року. Видатки на півострів, згідно з оновленою інформацією, виростуть до 877, 8 мільярда рублів (трохи менше, ніж 13 мільярдів доларів США), передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Як зазначають росЗМІ, такий крок підносить обсяг російських дотацій в Крим до рекордної суми.

"Попереднього разу російський кабінет міністрів вносив правки в програму у січні 2018 року, коли витрати на розвиток півострова були збільшені на 1,4%, або на 11,77 мільярда рублів, до 837,17 мільярдів рублів. Тепер витрати зросли ще на 4,9%, або більш ніж на 40,63 мільярда рублів, приблизно до 877,8 мільярда рублів (близько 360 мільярдів гривень)", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно в окупованому Криму також заявили про відновлення поромного сполучення між анексованим півостровом і Туреччиною. Гендиректор підприємства "Кримські морські порти" Олексій Волков заявив, що пряма поромна лінія "Крим-Туреччина" буде запущена восени 2018 року

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Туреччина заборонила входити в свої порти морським суднам, які пливуть з території тимчасово окупованого українського Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?