Шокуючий наказ: бойовики "ДНР" посилили обмеження жителям Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Шокуючий наказ: бойовики "ДНР" посилили обмеження жителям Донбасу

Шокуючий наказ: бойовики "ДНР" посилили обмеження жителям Донбасу
Джерело:  online.ua

Бойовики ОРДЛО посилили обмеження по пересуванню місцевих жителів Донбасу. Відтепер їм заборонили в'їжджати і виїжджати з окупованих територій Луганської та Донецької областей по тимчасовим посвідченням громадянина України - окупанти вимагають закордонний паспорт або фейковий паспорт так званих "ЛНР" або "ДНР". Про нове беззаконня, яке бойовики влаштували на пунктах пропуску, повідомили місцеві жителі в соцмережах, передає ОNLINE.UA.

На одному з форумів мешканці окупованого Донбасу повідомляють, що вже кілька тижнів тому бойовики ввели заборону на перетин лінії розмежування по українській довідці, яка тимчасово видається як документ, що засвідчує особистість на період обміну старого паспорта громадянина України на ID-карту. За словами очевидця, складності з документом виникли у одного з проїжджаючих блокпост бойовиків "ДНР" в Оленівці.

"18 грудня в автобусі на Оленівці був свідком, як паспортист "ДНР" говорив чоловікові, у якого була така довідка, що без паспорта він його назад не пропустить. При чому довідка дійсна до 02.20", - підтверджують інформацію інші учасники форуму.

Місцеві жителі окупованих Донецької та Луганксой областей впевнені, що бойовики посилюють правила в'їзду і виїзду в "ЛНР" і "ДНР", щоб змусити людей отримувати фейкові паспорта так званих республік. Вони відзначають, що на тлі видачі цих "паспортів" зав'язаний цілий бізнес.

Слід зазначити, що перед новорічними святами на пунктах пропуску в "ЛНР" і "ДНР" утворилися кілометрові черги. Красномовні фото публікують в соцмережах очевидці.

Раніше ОNLINE.UA повідомляв, що з 1 грудня всі КПВВ на Донбасі перейшли на новий режим роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?