Шон Пенн зніметься у фільмі українського режисера Слабошпицького
Категорія
Культура
Дата публікації

Шон Пенн зніметься у фільмі українського режисера Слабошпицького

Шон Пенн зніметься у фільмі українського режисера Слабошпицького
Джерело:  online.ua

Оскароносний актор Шон Пенн зіграє звукорежисера, який ненавмисно стає свідком початку війни у новому фільмі-антології «Війна очима тварин» від українського режисера Мирослава Слабошпицького.

Джерело: The Hollywood Reporter

Голівудська зірка зніметься в українському кіно

Видання повідомляє, що Пенн вже підписав контракт на головну роль в українському фільмі.

«Війна очима тварин» - це антологія з дев’яти частин, знята дев’ятьма українськими режисерами, яка розповідає про війну в Україні з точки зору різних тварин.

Відомий український режисер фільму «Плем’я» (2014) Мирослав Слабошпицький буде режисером дев’ятої та останньої частини, у якій Пенн зіграє американського звукорежисера, який випадково стає свідком початку війни 24 лютого 2022 року.

Зйомки фільму заплановані в Україні та Лос-Анджелесі влітку 2023 року.

Я дуже радий бути частиною цього фільму. Для мене велика честь співпрацювати з неймовірним актором і видатною людиною, одним із найбільших друзів України Шоном Пенном. Він був з нами під час нападу 24 лютого і глибоко досліджує війну та Україну у своєму документальному фільмі. Його підтримка є для нас безцінною, і її неможливо переоцінити, – сказав Слабошпицький.

Виробництвом «Війни очима тварин» займаються українські продюсерські компанії SOTA Cinema Group та Kleos Art, а продюсерами виступають Олег Кохан та Олексій Макухін.

Кохан зазначив, що всі історії в кіноантології засновані на реальних подіях.

Вихід фільму «Війна очима тварин» запланований на зиму 2023-2024 років.

Підтримка України Шонном Пенном

Дворазовий володар «Оскара» був в Україні на зйомках документального фільму для Vice Studios, коли почалося повномасштабне вторгнення.

Фільм спочатку був задуманий як погляд на коміка Володимира Зеленського, який став президентом. У результаті фільм став називатися Superpower (Суперсила, - ред.) про зображення героїчного лідерства Зеленського під час війни.

 Під час прем’єри фільму на Берлінському кінофестивалі цього року Пенн скористався нагодою, щоб закликати західні уряди надати більшу військову підтримку Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?