Схопив Крим і втік: в Росії розкрили психологію Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Схопив Крим і втік: в Росії розкрили психологію Путіна

Схопив Крим і втік: в Росії розкрили психологію Путіна
Джерело:  apostrophe.ua

Російський журналіст Ігор Яковенко розповів про принципи, якими  керувався президент Росії Володимир Путін під час анексії українського Криму, і про його паралельну реальность.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю для  Апостроф.


"Він сам їх весь час викладає: "Бий першим, прав сильний, нікому не можна вірити, відняв льодяник - більше нікому не даєш, мочити в сортирі, замучитеся пил ковтати". У цьому сенсі він досить відверта людина. Тому що він переконаний, що за такими правилами живе весь світ", - написав журналіст.


"Просто всы це приховують, а він каже правду. Коли він з'ясовує, що світ влаштований по-іншому, у нього з'являється нерозуміння. Путін схопив Крим і втік. Він був переконаний, що всі так роблять, а якщо хтось так не робить, то це через острах або відсутність сил", - додав Яковенко.


"Потім все сказали, що Путін живе в паралельній реальності, і почали його душити. Він був ображений, почав лаятися, виступати на Генеральній Асамблеї ООН зі всякими дурницями. Це через те, що він не знає, як світ буде реагувати на його подальші вчинки. Для Путіна світ сповнений несподіванок і невизначеностей. Він боїться і не знає, що буде далі", - йдеться в статті.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, грузинський політолог Гела Васадзе заявив, що  конфлікт, який стався в Нагірному Карабасі, як і конфлікти в Україні, є частиною великої гри Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?