Шойгу нібито відвідав окупований Маріуполь з "інспекцією" — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Шойгу нібито відвідав окупований Маріуполь з "інспекцією" — відео

Шойгу нібито відвідав окупований Маріуполь з "інспекцією" — відео
Джерело:  online.ua

Міноборони РФ повідомило, що нібито очільник відомства Сергій Шойгу відвідав тимчасово окупований Маріуполь та перевірив роботу з "відновлення інфраструктури Донбасу".

Джерело: Міноборони РФ

Шойгу заявив про візит до окупованого Маріуполя

Міноборони країни-агресора опублікувало відео, де Шойгу летить у вертольоті, йде по вулицях міста та перебуває у будівлі медичного центру.

Супроводжували поплічника російського диктатора люди у формі МНС та військовій формі. Коли і де було записано відео невідомо.

Повідомляється, що Шойгу в майже зруйнованому російською армією місті перевірив роботу військово-будівельного комплексу Міноборони Росії "по відновленню інфраструктури Донбасу".

Також у відомстві агресора повідомили, що Шойгу "заслухав доповідь про будівництво найбільшого водоводу, що з'єднує Ростовську область і Донецьку народну республіку" і "про споруджувані в даний час в Маріуполі сучасний комплекс Федерального медико-біологічного агентства Росії, новий житловий мікрорайон з 6-ти дев'ятиповерхових багатоквартирних будинків, школи і дитячі садки".

Шойгу вимагає від підлеглих захопити Вугледар

Раніше у Генштабі ЗСУ повідомили про конфлікт між Шойгу та генерал-полковником Рустамом Мурадовим. Останній отримав у лютому від Путіна нове звання за нібито прогрес 155-ї бригади морської піхоти на Вугледарському напрямку.

Тепер Шойгу вимагає від Мурадова, який є командувачем Східного військового округу, якнайшвидше захопити Вугледар, щоб випрадати нове звання.

У Генштаб ЗСУ зазначили, що міністр оборони країни-агресорки вимагає окупувати місто за будь-яку ціну.

Проте саме керівництво та військові 155-ї бригади морської піхоти не хочуть іти на нові штурми міста, оскільки ЗСУ продовжують завдавати їм великих втрат.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?