Шойгу вигадав нову ціль для Росії у війні проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Шойгу вигадав нову ціль для Росії у війні проти України

Шойгу вигадав нову ціль для Росії у війні проти України
Джерело:  online.ua

Члени команди російського диктатора Володимира Путіна продовжують вигадувати нові "цілі" для РФ у війні проти України. Цього разу почав фантазувати скандальний глава Міноборони країни-агресорки Сергія Шойгу.

Джерело: росЗМІ

Шойгу бреше, що РФ воює з Україною заради звільнення полонених

За словами поплічника Путіна, однією з ключових цілей армії РФ є звільнення російських військовополонених.

Чомусь про "демілітаризацію" та "денацифікацію" України Шойгу уже забув.

Звільнення військовослужбовців Росії з українського полону є однією із пріоритетних гуманітарних задач "спецоперації", – цинічно зазначив глава Міноборони РФ.

Що цікаво, Шойгу ігнорує той факт, що російські військовополонені не хочуть повертатися у Росії.

До прикладу, нещодавно видання The Economist повідомило, що полонені, які утримуються у таборі у Львівській області, просять українську владу не обмінювати їх до закінчення контрактів, або навіть до кінця війни.

Російські загарбники відверто зізнаються, що не хочуть більше брати участь у бойових діях і ставати "гарматним м'ясом".

До слова, команда online.ua зняла спецвипуск про російських військовополонених.

Останні розповідають, що йшли захищати неіснуючі республіки, чули про "нацистів" в Україні, проте тут їх не знайшли, а тепер хочуть повернутися додому, але вже не на фронт.

Журналісти вирішили дізнатися, чи прийшло до окупантів усвідомлення своїх дій.

Шойгу бідкається через використання Україною касетних боєприпасів

Також російський міністр цинічно заявив, що країна-агресорка нібито "може переглянути рішення про незастосування касетних боєприпасів у зв'язку з порушеннями норм гуманітарного права Києвом".

Поплічник Путіна продовжує приховувати те, що армія РФ вже давно активно використовує касетні снаряди, зокрема проти мирного населення України.

Ба більше, Шойгу публічно почав хизуватися тим, що, мовляв, відносини між офіційними Пекіном та Москвою "перевершили рівень стратегічних зв'язків" за всіма аспектами та стали "більш ніж союзницькими".

Чомусь очільник Міноборони РФ не згадав, про те, що китайська влада брала активну участь в обговоренні "формули миру" Зеленського в Саудівській Аравії, куди Росію не запросили.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?