Схожий на пізнього Брежнєва: в мережі висміяли спробу Путіна пожартувати, з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Схожий на пізнього Брежнєва: в мережі висміяли спробу Путіна пожартувати, з'явилося відео

Схожий на пізнього Брежнєва: в мережі висміяли спробу Путіна пожартувати, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін, читаючи з папірця промову, не зміг розібрати власний почерк, в зв'язку з чим невдало пожартував.


Це сталося в ході пленарної сесії з'їзду Російського союзу промисловців і підприємців, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Путін, затинаючись, насилу прочитав промову з папірця: з'явилося відео


Коментуючи доповідь одного з бізнесменів, Путін не зміг прочитати одне зі слів, записаного у нього на папірці. "Це, як ви сказали, не привід для... для чого... для песимізму!, - сказав він. - Це я так написав, як курка лапою, - сам не можу прочитати. Як в школі".


У мережі з'явився запис конфузу російського лідера:



Відзначимо, що в мережі посміялися над невдалим жартом Путіна. Так, Ігор Шутяк написав: "Ще одна причина, по якій Путін - наш президент. В його особистості поєдналися два улюблених персонажа анекдотів - Штірліц і Вовочка".



Серджо Сілаконе: "Тепер про нерозбірливий почерк будуть говорити: "Ну, ти пишеш, як Пyтін"))))".


Eldur Pohjala: "Вова №1 писав записку, а Вова №2 не розбирався в почерку".




B G: "Це просто початок старечого маразму. У деяких починається порівняно рано".


Серджо Сілаконе: "Солдафонський гумор, мавпячі кривляння, банальні фрази, штампи в мові: це нині називається харизмою..."



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в ході прес-конференції Володимир Путін вислухав питання від німецького журналіста через перекладача, хоча загальновідомо, що він знає німецьку мову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?